Arbeta samman degen lätt och stjälp upp den på mjölat bakbord. Kavla ut den till en rektangel och lyft över den försiktigt i en bakpappersklädd långpanna, ca
Vispa tills inga klumpar finns kvar och bre på den svala pepparkakan. INSTRUKTIONER. Sätt ugnen på 175°. Smält smöret, häll i gräddfilen och låt svalna
Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
Smält chokladen i micro eller över vattenbad. Här kommer en favorit i repris. Dessa pepparkaksgubbar gjorde jag för några år sen och de var riktigt goda, alldeles för goda för att hamna i glömska så därför lyfter jag fram receptet här igen
Pajdeg. 1100 g smör. 11 dl riven ost. 13 dl vetemjöl. 13 msk kallt vatten. 1Fyllning. 1500 g nötfärs. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
av dengrädden som e kvar eller cream fra. den godaste cholkad/kladdkakan jag gjort iaf. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. glass eller grädde 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i
Jag lagade den här lasagnen, då för hundra år sedan när tidningen var ny. Jag tyckte den var underbart god, rev ut receptet ur tidningen, lade det i min hög och glömde sen bort det
Sist vi ställde in grytan i ugnen så var den laddad med ingredienserna till en italiensk klassiker, Osso Buco, fast med fläskkotletter istället för kalvlägg
Stek den mjuk i smör. Rör ner den i färsen. Gör så här. Skala och skär löken i bitar. Låt löken kallna. Blanda kastanjepuré, mjölk och havregryn i en bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.