2 tsk är lagom till den här satsen. 1 dl socker. 1 dl grädde. 1 dl sirap. 1 msk smör. Digitaltermometer. Blanda allt i en kastrull och sätt termometern på 126 grader
2 tsk är lagom till den här satsen. 1 dl socker. 1 dl grädde. 1 dl sirap. 1 msk smör. Digitaltermometer. Blanda allt i en kastrull och sätt termometern på 126 grader
På söndag är det första advent och jag har noterat att flera av mina vänner har börjat baka lussekatter, pepparkakor, köpa julklappar och andra så kallade förberedelser inför julen
Varje år lanseras nya glöggsorter, den ena mer fantasifull än den andra. Bäst tycker jag om Dufvenkroks glögg med whiskysmak eller den som smakar konjak
Julköttbullar för mig är de som innehåller kryddpeppar men självklart kan dessa smaksättas på annat sätt också, exempelvis med lite finhackad ansjovis + anjovisspad eller kanske med vitlök och persilja
Har börjat baka lite smått inför julen. Förra veckan vart det saffransbullar med mandelmassafyllning, smak av apelsin och russin, Igår kokade jag knäck och idag så har jag snört ihop rocky roads, chokladbollar med choklad och ett av julens måste i min frys, nämligen dumlekakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.