Jag lärde mig att göra den här fiffigalösningen som jag alltid har tyckt väldigt mycket om. Det var då jag förförsta gången blev intresserad av mat och matlagning
När kryddorna är "klara" lägger man dem i tygstycket och knyter sedan runt matlagningssnöret så att den påse bildasdär kryddorna liggeri själva påsen (jag placerade tyget i ett glas för att lättare få ihop tyget till en påse)
Sedan när kakorna är klara och uppätna, står man där med en disk som aldrig tycks ta slut. Ligger mandeln i varmt vatten förlängeblir de sega och svåra att mala till ett fint mjöl* Låt mandeln torka helt innanden mals
Jag har lärt mig att se helheten, att om jag har ätitväldigtlite kolhydrater under ett par dagar så blirinte allt förstörtför att jag äter en pizza eller chips eller tar en potatistill maten, det jämnar ut sig så längedendärcroissanten eller pastasalladeninteblir en vana
Förmig är "zucchini" vad jag köper ibutiken och "squash" vad jag odlar i eget land. Jag har sett någon LCHF-variant med ägg och grädde i bloggosfären och den bottnen är säkert också bra - men jag vill hellre satsa på grönsaksvarianten
I höstas petade jag ner vitlöksklyftorijorden som jag brukar. Jag har dessutom mycket andra lökar, piplök, gräslök och lite ramslök så jag bestämde migför att göra löksalt
Men när jag nu har chansen att göra min alldeles egen tårta som jag själv vill ha den så måste den byggas upp av fyra viktiga komponenter för att enligtmig smaka gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.