Ha den avsvalnade lagen i ett kärl (trångt) o se till att det täcker din kyckling. Nu var jag lite trött på alla varianter av Beer Can Chicken – som annars varit en favorit här – och ville prova ngt annat
När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen. Blanda i chokladen och gelatinbladet, och blanda till en slätsmet
Dock börjar saknaden efter mina vasapojkar växa mer nu när våren kommer och får mig att tänka på förra våren och hur mycket studentpepp och fjärilar i magen det var då
Låt den svalna något innan du lossar kanten. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 40-45 minuter. Vassego, mitt härligaste recept på saffranskaka - Oemotståndlig, året om
Jag har gjort den i så många år och har ännu inte smakat någon godare. Tänkte att vi från och med nu alltid ska äta något gott på de fredagar då jag har dem
Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Nu är det middag som gäller, det blir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.