Nu är vi mitt uppe i favorit-årstiden för oss jägare och samlare. För att slippa trängas så bokade vi mindre populäraområdendär få hade löst kort, tänkte att det är ju lika dåligt med fågel överallt… men trots det lyckades hundarna i alla fall hitta en kull vardera dagen så vi fick några ripor med oss hem
Men nu ärdenhär. Resultatet användes den dagen som tillbehör till den stekta kycklingfilén. Det var i mitten av förra veckan jag tog omvägen bortom skogsgläntan där jag i slutet av maj månad förra året fann ett helt hav av blommande ramslök
Det kommer inte bli lätt men ett försök skall jag göra att klara dentiden. Blanda allt i en tiolitershink, täck med plastfolie som du gör små hål i eller ett löst liggande lock över – och låt brygden stå i lugn och ro i rumstemperatur, minst tre veckor, gärna sex veckor
Denna veckan blir lugn, tar dagarna som dom kommer och förhoppningsvis får vi se lite sol. Ja, inte för mig förstås, jag är ju föräldraledig men Jonny börjar jobba nästa vecka och stora tösen börjar i förskoleklass samtidigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.