Fördela solroskärnor ovanpå osten. Grädda i mitten av ugnen tills flarnen fått lite färg. 1solroskärnor1. Strö ett tunt lager riven ost i ett kakmått som är 7 cm i diameter. Det tar ca 5 minuter
Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Jag är gladdes över att bara behöva vänta ett par minuter på tunnelbanan som tar mig de sista kilometrarna hem, och såg minst sagt vid tanken på att det väntar något riktigt gott til middag
Mitt knep för att få dem på det senare viset är att tillsätta vaniljkräm i smeten. Kokostopparna ärbakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligt saftig delikatess
Jag tror helt enkelt att boven fortfarande är dem superstora globala företagen/matjättarna som reglerar detta genom att påverka på alla plan, inte minst genom att finansiera den mesta av forskningen på området, som då också nästan alltid är vinklad
Detär verkligen den bästa fredagsmaten, snabbt och enkelt att förbereda och alla kan hjälpas åt. Tillsammans med en så där hundratusen andra svenskar ska vi ikväll äta TACOS
När vi lchf-are äter sallad ärdet väl sällan några blad isbergssallad och smaklös vintertomat. Här använde jag dessutom fläsk och lite nötter i broccolisalladen
Nu närdet börjar närma sig hösten så ärdet grytor som gäller, i alla fall hos oss. Gör så här. Perfekt att laga och det brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka
Lisbeth berättade att dethär receptet på torsk i ugn hade varit hennes mans favoritrecept. När jag träffar någon som jag tror är mat- eller bakduktig brukar jag passa på att fråga efter ett recept
Får bara hoppas att man är sugen på det som bestämts varje dag. ett gäng körsbärstomater, halvarade. Vi försöker göra lite varje dag nu så blir inte det stora flyttlasset allt för stort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.