Den här delikata pastagratängen, med spenat och lagrad prästost, käkade vi en dag förra veckan. Att vi tyckte att gratängen var så superdupergod kan till viss del bero på att vi dagen innan hade käkat betydligt mindre god mat i form av en "allt i ett gratäng" med tofu (typ fiskgratäng)
Vad äter ni idag på jobbet. Sent igår kväll gjorde jag en stor omgång blomkåls- och broccolimos med cheddarost, vitlök och en klick creme fraiche, så gott
21 Sep. 17. 31. Twitter. Facebook. Mos på Blomkål och Vita Bönor. 0kommentarer. Detta fantastiskt goda och väldigt mättande mos kan gärna fungera som lite variation till det vanligare potatismoset
Mos. Koka potatisen. Skala och skär den först i mindre bitar så kokar den mjuk fortare. När den är mjuk mosar du potatisen med gaffel eller pressar och blandar med lite varm mjölk och en klick smör
Delikata och hälsosamma kan det bli bättre liksom. Jag blev en smula inspirerad. när vi till kaffet mumsade på de där raw foodbollarna i Höganäs (du hittar inlägget HÄR)
Förberedning. 1. Skala och tärna sötpotatisen i tärningar cirka 1x1 cm. Värm vatten i en kastrull och koka sötpotatisen tills den känns mjuk när du sätter gaffeln i den
Mos. Koka potatisen. Skala och skär den först i mindre bitar, så kokar den mjuk fortare. När den är mjuk mosar du potatisen med gaffel eller pressar och blandar med lite varm mjölk och en klick smör
I går lagade jag ett riktigt gott mos. Närmare bestämt broccoli och ärtmos. Mycket godare än det låter. Är i vanliga fall inte jätte förtjust i gröna ärtor men i tillsammans med broccolin blev det ett supergott mos som vi nog kommer göra fler gånger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.