Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Och så stöter jag pådetta recept, smakar precis som jag vill attde skall smaka
Jag gjorde mitt hemgjorda wrapbröd (recept nedan), lade kyckling, tomat, spenat, röd lök och keso (som smälter när man värmer den) och lite riven parmesanost på ena halvan av brödet
Torka av fläskkotletterna och krydda dem med salvia, peppar och salt. matlagningsgrädde. Strö över parmesanost och servera med spenat och pressad potatis
Torka av fläskkotletterna och krydda dem med salvia, peppar och salt. matlagningsgrädde. Strö över parmesanost och servera med spenat och pressad potatis
Igår var det dags att bege oss hem från Gävle, men innan vi åkte mot Stockholm stannade vi till på Proteinbutiken för att fylla på våra "proteinlager" lite
Jag gör dem ofta och serverar dempå olika sätt. Eller rättare sagt så får jag erkänna attdet var första gången jag provade sötpotatis och njaaa, inte något jag gjorde vågen över, enligt mina smaklökar var de för söta
Till exempel kan man använda sig av en köpt marängbotten, och hinner man inte med att göra två olika glasslager kan man satsa påatt istället göra dubbel sats av det ena
Hoppas att ni har haft en skön lördag och så hoppas vi på en underbar helg. Perfekt att laga ochdet brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka
Jo, det är mycket sherry och purjolök justnu, men det var denna grymma pasta som startadedet hela. Det vete sjutton vad som gav min man inspirationen, men jag tror att en kvalificerad gissning är attdet vita matlagningsvinet helt enkelt var slut, ochatt sherryn fick vara stand in på kort varsel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.