Enklare kande nästan inte bli, ja om man inte bara blandar bären med grädde då men då tycker jag inte de räknas som mousse utan får nog då heta hallongrädde
Fördelablandningen över rabarbern. Har fått använda min mobil för att ta bilderden senaste tiden och har saknat min Nikon alldelesförskräckligt, USB-kabeln har varit trasig
Fyll den antingen genom att ni blandarsamman alla bären och fördelardem i eller så kan ni lägga dem som i varsin fjärdedel, ni delar in botten i fyra delar och lägger en bärsort per del, se bilden
Världensbästarecept (som jag bakat iaf). Det var recept på sjukt goda cookies. Blir det något över så kan ni sätta in det i kylen och mikra det dagen efter (eller dagen efter det)
Seminariet handlade om måltidspedagogik där två eldsjälar, Susanne Thorén och Hanna Sepp, bakom företaget ”Läromat” föreläste och berättade om hur mankan arbeta för att få förskole- och skolbarn in i köket samt hur all personal ute på förskolor och skolor kan samarbeta för att få en lustfylld och lärorik samvaro kring matsituationerna
Blanda smör och socker med elvisp. Exempel på härliga recept ur boken Mormors oförglömliga havredrömmar, Blixtkakor och LördagskakorMina korintkakor blev mycket väl uppskattade och P-A har sex stycken i en burk som han ska ta med hem till Helsingborg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.