Skira äggen. Vispa äggvitorna till ett styvt skum. Vispa samman äggulor, socker, mjölk och grädde. Blanda samman vetemjöl och bakpulver och tillsätt genom att sikta i det genom en sil så att alla klumpar försvinner
Vilken smarrig pressgurka jag gjorde förra veckan. Håller med Johan -"Pressgurka kan man ha till allt. Hyvla gurkan tunt med osthyvel eller på en mandolin
Detta bröd kräver en hel del passiv tid men belöningen blir så mycket större när du väl kan plocka ut det rykande, väldoftande och nygräddade brödet från ugnen
Vill man så kan man till omväxling, garnera med lite hackad mandel och pärlsocker. Smält margarinet. Häll mjölk i margarinet och låt det bli fingervarmt (37 grader)
Så vanligtvis försöker vi hitta bra rätter som kan varieras efter allas önskemål. Jo, det kanske låter krångligt men det mest finns redan i frys eller går snabbt att laga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.