I helgen hände det ofattbara. Jag testade ännu en ny frukostvariant. Allt surfande på diverse dregelframkallande bloggar har gjort migotroligtnyfiken på otaliga frukostrecept
Nu är långfredagen här med strålande sol, klarblå himmel och nästan vindstilla. eller inte. Vi gjorde i alla fall ett litet städryck nu på morgonen så får vi gå ut i det fina vädret efter lunch
Good Food av Kristin Kaspersen. Som jag skrev om tidigare har jag fått hem Kristin Kaspersens senaste bok Good Food – glutenfritt, gott och mycket grönt med Kristinutgiven av Bonnier Fakta
Arbeta ihop och klä en standardstor bakform med degen. Blanda ihop. Häll i formen. Låt stelna ordentligt. Ser ni hur den norrländska kvällssolen lyser på den gula ananaskakan
Kommer niihåg vad för speciell dag det var förra veckan. Jag firade på stort med glutenfria och proteinrika våfflor som hade litebitter mandelarom och som jag hade serverat med blåbär i alla möjliga former (recept)
Det där med att blogga under jul”ledigheten” är rätt så överskattat, tycker niinte. Dock hinner man med annat när man INTE författar inlägg, det har jag nu förstått efter ett par späckade dagar på resande fot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.