Är ni mer teknikintresserade kanske det vore idé att ta en titt på Sonysnya peruk. Det börjar bli dags att spä på vitaminerna i synnerhet om man är lika dålig på att äta frukt som jag är
God & snygg med tre lager i olika färger. Den här gjorde jag i helgen, perfekt att kunna förbereda och bara ta fram en liten stund innan man ska äta den
Då var vi hemma igen, alltid skönt att komma hem, sova i egen säng och äta det man själv lagar. Ikväll blev det soppa med kronärtskocka och parma flarn, åt med härligt surdegsbröd
Eftersom vi går på en i Ur och Skur-förskola där man inte serverar frukost så existerar liksom inte riktigt alternativet att låta barnen hoppa över frukosten hemma
Det vita vinet är däremot en ny flaska som vi fick hem att provsmaka, vi drack det till kycklinggratängen och det gick hur bra som helst, även om det enligt instruktionerna ska passa bäst till fisk och skaldjur
Vi tog tag i ett av de bokmärkta efterrättsrecepten i fredags, det var Anki som slog till och gjorde en chokladmousse som vi hittat i ett annat kök, nämligen Momas
Blanda kyckling, ricotta, tomater och nyriven parmesanost i en skpl. Onsdagspasta. det är ni värda Själv har jag varit enormt sugen på rött vin, och när Herr O fyllde år för några veckor sedan fick han två flaskor AMARONEVINER i present
SURDEGSDAGS. Jag gillar hösten, det är en härlig tid med tända ljus och mustiga grytor, surdegsbröd och för att inte nämna att man snart får börja baka inför julen
Romantiskt svammel lämnar jag därhän nu, det är inte nyttigt att läsa Harleqinböcker i tonåren. Den här tårtan festade vi på igår och bara för att göra sambon glad är det en helt vanlig sockerkaka som gömmer sig under dekorationerna
Receptet är hämtat ur "Kräftboken" av Annika Mogensen (Ordalaget Bokförlag). 1. Blanda vatten, salt och dill, eventuellt även socker, öl med mera i en gryta
D. e. t. ä. r. d. a. g. s. b. ö. j. n. u. v. m. l. o. T. f. å. c. p. –. h. i. k. -. ). G. B. x. ,. E. I. 1. 0. 3. V. C. 2. /. 5. 4. F. (. P. S. L. 7. J. H. y. R. 9. W. M. K. O. A. w. t D. d l
En mer nostalgisk bulle än kanelbullen är svår att hitta, och även om det finns massor av mer exklusiva varianter med lyxiga fyllningar föredrar jag ofta en vanlig traditionell bulle gjord på en riktigt god deg och där man gärna slösar lite med fyllningen
Receptet är hämtat ur "Kräftboken" av Annika Mogensen (Ordalaget Bokförlag). 1. Blanda vatten, salt och dill, eventuellt även socker, öl med mera i en gryta
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Nu är det dags att äta kråka – därav förklarar jag våren här. Det börjat lite tradition att när våren är i skeende tågar vi iväg mot Tennstopet för att smaska vårkråka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.