Fast det där var ju lite knasigt tänkt eftersom jag tycker att man borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju inte varje dag jag gör efterrätt
Överallt såldes det saker och på vissa ställen hade de även smakprov (har testat hur många saker som helst idag, en del saker som jag inte skulle kalla direkt hälsosamma men det var ändå kul att få testa mycket)
Börja med att lägga gelatinbladet i blöt. Hetta upp mjölken på mellanvärme, det ska inte koka. När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen
Då är det dagsatt mysa lite extra, göra lite extra god mat. Imorgon får ni se vad det bjöds på här men idag kommer ett tips på en enkel och mycket god efterrätt
Tolv korvsugna matlagare hade samlats hos Eva Thuresson och köksmästare Jesper Dahl för att lära oss allt om korvens mysterium och hur det går till att göra den från scratch
Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Dessa regnbågscupcakes gjorde jag till Leahs kalas i lördags. Allt med regnbågsfärger går alltid hem hos barn, och det kan man verkligen förstå – för vem blir inte glad av en massa färger
Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Fisk bör aldrig få vänta påatt bli serverad. Koka broccolin i lättsaltat vatten några minuter - spenaten behöver bara tinas och värmas om du använder djupfryst
Jag passade självklart påatt testa nytt tårtrecept. Ställ kallt fram till servering. Jag och brorsan bjöd henne bland annat på tvårätters hemma hos mig
Jaha, då var det alltsådagsatt fira igen. Receptet kommer från duktiga Jennie Benjaminsson och Stina Patetsos och är ett recept jag kommer att använda även i framtiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.