Recept på ChiliconCarne, nocarb och paleo-vänlig. Tillsätt sedan tomatpurén och chilin. 250 g Nötfärs1 gul Lök1 Paprika - valfri färg2 Vitlöksklyftor3 msk Tomatpuré1 tsk hackad Chili1 burk vita Bönor1 liten burk Majslite CayennepepparSalt & Peppar
Igår svirade jag ihop en supergod chiliconcarne som hela familjen tyckte om. Skala och skiva den gula löken, hacka chilifrukten, skär bort stammen på broccolin och skär restande broccoli i mindre buketter, skala och slanta moroten
Idag tar vi åter fram stora grytan och lagar Chiliconcarne. En rätt som garanterat varierar från kock till kock, och man kan i ärlighetens namn undra hur rätten som bestod av strimlat kött kokat med chili blev en bas bestående av köttfärs och vita bönor
Chiliconcarne satt finemang efter all julmat. I med hackad lök, tomatpuré, hackad tomat, riven vitlök, buljongtärning, chilipulver, paprikapulver, spiskummin, pizzakrydda och vatten
Chiliconcarne betyder Chili med kött och tillagas olika i hela världen, min chili gör jag med tärnat nötkött som får koka långsamt och länge, på så sätt blir den mustigare och godare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.