Blanda gärna lite Ajvar Relish, färsk mynta och persilja med matlagningsyoghurt för en frisk sås. 1 tsk torkad timjan, eller 1 msk färsk. 1 tsk torkad timjan, eller 1 msk färsk
Olja. Ringla över olja, salt och peppra. Olja. Potatis. Morot. Broccoli. Paprika. Lök. Tomater. Salt och peppar. Bacon. Fetaost, eller annan smakrik ost
Tryck ut de bakade lökarna och mixa med citronjuice och olja. 1/2 + 3 msk olja. Skär toppen av vitlöken, lägg den på en bit folie och häll över 1/2 msk olja. 1/2 + 3 msk olja
Hackad persilja. Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja. 2 msk olja. Låt kikärtorna rinna av ordentligt, fräs dem sedan i oljan med spiskummin 5-7 min. 2 msk olja. 1 granatäpple Hackad persilja. Låt kikärtorna rinna av ordentligt, fräs dem sedan i oljan med spiskummin 5-7 min Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
Jag förväller den snabbt och lägger den sedan i isvatten för att kyla ner den. Hackar den sedan fint med hjälp av en stavmixer och saft från 1/2 citron och några matskedar rapsolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.