Härom dagen var jag inne i stan (Stockholm) på ett ärende. Lyxigt eftersom det är så otroligt mycket att titta på, gamla vackra byggnader med de mest överdådiga portarna, nybyggda byggnader, hundar som har finare kläder än många människor och tanter med päls och rosetter på stövlarna, fiiina bilar med riktigt dyra fälgar, coola killar och tjejer som flänger fram i moderiktiga träningskläder på väg till något lyxigt gym någonstans med fönster ut så att vi vanliga kan titta in på dem springa hurtigt när vi går förbi ute i snöslasket
Perfekt att ta upp på morgonen så är middagsmaten klar när man kommer hem. ♥ - ♥ - ♥Till soppan åt vi ett grovt mörkt bröd inhandlat på Hemköp i Björklinge
Den här kallmarinerade fläskfilén är bra för man kan förbereda den dagen före, det tar inte mycket tid och har man tur så kan man spara den till dagenefter, för den är minst lika god när man kommit hemefter allt midsommarfirande
Halvera plommonen och stoppa in dem i hålen. Skär ett kryss i dem och lägg dem runt steken. vetemjöl. 7 dl sky plus 0,5 dl vatten 1 köttbuljongtärning 3 msk vetemjöl 2 dl matlagningsgrädde Till servering
Drinken blir härligt sweet & sour och piggar verkligen upp i novembermörkret. Inte helt politiskt korrekt kanske att bjuda på en drink så här på söndagseftermiddagen men receptet kan vara bra att spara undan till en annan dag ju
Den här indiska grytan kan kännas komplicerad och avskräckande på grund av alla ingredienser men den är inte särskilt komplicerad att tillaga och jag lovar att det är helt klart värt besväret, för det färdiga resultatet är sååå oemotståndligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.