2. Protein (g) 6,2. Fett (g) 24,2. 2 g. 2 st. 1. Hacka pistagenötterna och häll upp på ett fat. Smält den vita chokladen tillsammans med grädde försiktigt i vattenbad eller i mikrovågsugn
Salta och peppra, lägg en teskedsstor klick smör på varje bit. 1/2 fisk eller hönsbuljongtärning. Riv under tiden skalet av citron och pressa ur 2 msk saft. 1/2 fisk eller hönsbuljongtärning
1-2 msk kapris. 1-2 msk kapris. 700 gr färskpotatis. 1 dl pesto. 1 röd lök. ev olja. Salt och peppar. Koka potatisen så den fortfarande är lite lite hård
1/2 + 3 msk olja. Sätt ugnen på 200 grader. Skär toppen av vitlöken, lägg den på en bit folie och häll över 1/2 msk olja. Vik ihop folien och baka löken i 20 minuter. 1/2 + 3 msk olja
(Hit kan man förbereda i god tid innan middagen och sedan ställa kallt. 2 pkt mozzarella, skivad. 2 msk hackade soltorkade tomater. Sätt ugen på 200 grader. Ställ in kycklingen i ugnen i 20 min. 2 pkt mozzarella. 2 msk hackade soltorkade tomater
(Hit kan man förbereda i god tid innan middagen och sedan ställa kallt. 2 pkt mozzarella, skivad. 2 msk hackade soltorkade tomater. Sätt ugen på 200 grader. Ställ in kycklingen i ugnen i 20 min. 2 pkt mozzarella. 2 msk hackade soltorkade tomater
1-2 msk kapris. 1-2 msk kapris. 700 gr färskpotatis. 1 dl pesto. 1 röd lök. ev olja. Salt och peppar. Koka potatisen så den fortfarande är lite lite hård
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.