Det här nya året har jag inlett med att försöka göra frukostarna ännu mer nyttiga och vitaminspäckade än annars för att stärka det skraltiga immunförsvaret som fått sig en rejäl törn i november och december
Kakan är god att äta samma dag, men bli nästan ändå godare och bättre i konsistensen dagen efter. Med tanke på innehållet i den här kakan behöver du inte tänka på att motstå utan kan unna dig en bit och kanske även påfyllning
Mosa bananerna, och rör ned strax innan det är dags att grädda pannkakorna. Nåja, jag kan inte skryta med något skidande, men tog en klick soja creme fraiche och lite hemgjord svartvinbärssylt till ändå
Efter att vi nu har intagit lördagsfrukosten (med mangosmoothie i glasen, jajamensan vi sa ju att det är en last) så är det hög tid att ta tag i dagenoch fånga den på bästa sätt
Enligt Clean Eating eller Eating Clean räknar man inte kcal, men jag gör det ändå för att hålla koll på energi nivån av allt jag stoppar i mig så det inte blir för mycket energi mot vad jag gör av med på en dag eftersom jag behöver gå ned i vikt
Rensa grillad kyckling och skär i bitar. Blanda ihop cheme frache med chilisås och kryddor. 1/2 grillad kyckling 2 dl creme fraiche 1 dl chilisås kryddor som salt peppar och salladskrydda 2 bananer skivade. Sätt ugnen på 200 c. Lägg ner i en form och grädda i ugnen 30 minuter. 1/2 grillad kyckling. 2 dl creme fraiche. 1 dl chilisås. 2 bananer skivade
Lägg i en bunke och strö över. på citronsaft och olja, blanda väl och smaka sedan av med peppar och. Har du färsk mynta hemma är den perfekt att strimla och ha i
Här har vi en banan och morotskaka som Joline bakade förra veckan. Ni vet hur saftigt det blir med både banan och rivna morötter i en kaka så dessa blev mer som små bakelser med den krämiga glasyren på
4 4 bananer 4 msk råsocker 2 msk smör eller margarin 1 dl pressad apelsinsaft 2 msk riven ingefära Till servering glass Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Väljer du en grövre mjölkfri och naturligt glutenfri mix, måste du ta lite mer vätska – se ovan. Vispa äggen, tillsätt hälften av vätskan och hela mjölmixmängden
Stimla kycklingen och paprikan. Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Skär ett snitt i översidan på baguetten, öppna och lägg i fyllningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.