Vänd bitar i mjöl och platta till dom något med handen. Och om du vill ha nybakade brödkänslan någon dag senare (när dom legat framme) kan du slänga in dom i ugnen i några minuter på 200 grader så blir dom som nya igen + med en lite hårdare yta
Efter förrätten cyklade vi hem och hem till oss kom tre par och vi bjöd på Fläskfilé med kryddig marinad och till det Leilas potatis- och kantarellgratäng samt rödvinssås
Vi startade hos våra vänner Pierre och Åsa, och där anslöt sig Mattias och Ann-Sofie, Kajsa och Joakim där bjöds det på rostad fänkålssoppa med kallrökt lax och brödsnurror
Vi slängde i stort sett in våra väskor från vår Cypernresa, på med tvättmaskinen och svirade om för att vara med på årets cykelfest som gick av stapeln igår
Ikväll är det cykelfest som gäller. Egentligen är det en light-variant då det "bara" är barndomskompisar" som besöker varandra, men det är lika roligt det och det kan ju vara bra att veta hur allting går till om man skulle bli bjuden på en riktig cykelfest
Svartvinbärsmousse med chokladcrunch. Man skulle kunna köra på en gammal goding, men icke jag utmanar ödet i form av en ny dessert, svartvinbärsmousse med chokladcrunch, tips från min syster som fick hållas ansvarig om det gick åt skogen
Sista dagen på jobbet bestod av fina och inspirerande miljöer och omgivningar, bra föreläsare, god mat, partaj med bästa kollegorna och övernattning för de som ville
avokado- & citrontoppad ugnspannkaka, tomatsoppa med svarta bönor samt ett gäng sommarlösningar. Det var så fint att prata lite med er och det är alltid kul att prova nya format här på lelle blöggen
Det kändes lite som att vara med i "Halv åtta hos mig" då vi inte visste vilka vi skulle äta hos. Ojojoj vilket party det blev på cykelfesten igår och vilka roliga människor vi fick träffa
Igår gjorde jag minipajer med hjälp av min mamma. Jag gjorde mitt recept som jag lagat flera gånger i sommar med parmesan, mozarella, chili och basilika
Visst är det väl skönt med okomplicerad mat med rena smaker. Jag drar lätt iväg och lägger till ingredienser för att få med så mycket gott som möjligt men den gyllene regeln för de flesta kockar är att less is more
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.