Här kommer mitt andra bidrag till Alexandre Bonnettävlingen. Den här gången blev det en tårta bestående av en mandelbotten, som först täcks med ett lager mandelbavaroise och ovanpå det ett lager hallon- & champagnepannacotta
Postat av Elin fredag 23/03 2018 kl. 9. 39 Kommentera. Mina tips på påskmat. Jag gillar verkligen påskmat. Vi har ofta en redig lunch på Långfredagen och sedan brukar det bli rester som räcker resten av helgen
Här kommer mitt andra bidrag till Alexandre Bonnettävlingen. Den här gången blev det en tårta bestående av en mandelbotten, som först täcks med ett lager mandelbavaroise och ovanpå det ett lager hallon- & champagnepannacotta
Vaknade du upp i morse med slipsen runt huvudet/partysminket fortfarande på och insåg att en av alla champagneflaskor som öppnades under lördagkvällens fest och glam fortfarande inte var tömd
För ett tag sedan blev jag kontaktad & tillfrågad av Primewine Group om att vara med i en bakbloggstävling där uppgiften var att skapa en dessert innehållande någon eller båda sorterna av champagnen Alexandre Bonnet
"Sm. le. dk med låten DragonFly". Lite ändrat blev det. Jag var redan tillbaka vid 01. 15 natten mot Lördag. Marran hade som "glömt" berätta att hon skulle jobba redan på Lördag
Att det skulle få bli ett Cigar city öl kändes nästan självklart, och med tanke på detta hade jag faktiskt plockat på mig en Cigar city Maduro under gårdagen i Köpenhamn
Sedan till krogen vi fick tips om från annan kollega, nämligen La Cucarachas bakficka Tvärsöver. Gårdagskvällen tillbringades med glada kollegor på Söder i Stockholm
Det är riesling kväll (bland annat) och vi funderar på mat till detta, det får bli indiskt. För en tid sedan gjorde vi en lammgryta garam masala – typ nu gör vi en dito på kyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.