Crispy duck med hallon-hoisin.
Carinas Mat och Prat
Carinas Mat och Prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 - 6 portioner
  • 1 hel anka, cirka 2 kg (finns bl a i asiatiska butiker) olivolja 2 1/2 msk five spices (finns bl a i asiatiska butiker och välsorterade mataffärer) flingsalt 1 rödlök, skuren i klyftor 1 apelsin Tillbehör:
  • 5 salladslökar 3 späda morötter 1 gurka 2 chilifrukter 1/2 citron salt 1 kruka mynta 1 kruka koriander 1 lime 20 kinesiska pannkakor (finns i asiatiska butiker), kan ersättas med isbergssallad
  •  
  • Hallon-hoisin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.