Strawberry & lime cupcake…a lovely cupcake with a lime tuch. Strawberry & lime cupcakes är en härlig kombination tycker jag, jag ha en ny favorit vanilj cupcakes recept som kommer från Magnolia Bakery, vanilj cupcakesen hade en härlig konsistens
Rosted Apple Pie Cupcakeswith Cinnamon Frostingca 8 cupcakes125 g ( 2 dl) mjöl3 g (3/4 tsk) bakpulver1 nypa salt1½ tsk apple pie spice mix (recept finns här)65 g (0,6 dl) mjölk (rumsvarm)1 tsk vaniljextrakt75 g rumsvarmt smör125 g (ca 1,4 dl) ljust muscovado socker1 stort ägg 1 granny smith äpple eller annan hård äpplesortSätt ugnen på 175 grader (ej varmluft)
instagram 100kitchenstories. Vad skulle en torsdag vara utan en throwback. Därför vill jag idag köra en throwback till sommaren då jag var i Grekland och gjorde veganska frusna desserter som släckte min törst och sötsuget i värmen
Marinate the pork belly with the sauce for 24 to 48 hours in fridge. Prepare a small bowl to mix the 1 tablespoon honey with 1 tablespoon of marinating sauce
I veckan fick jag chansen och prova ett kakset med tre stämplar. Dessa kommer från Mika Design. Så fort jag såg dessa stämplarna så ville jag ha dem på direkten
During a morning walk with a good friend this morning, we stopped and admired the hundreds shades of gray on the shore where the rocks meet the ocean and the ocean meet the sky
– 1/4 cup casein protein powder (flavorless)– 1/4 cup vanilla whey protein powder– 1/4 cup chickpeas (rinsed and drained from a can)– 1/2 cup milk (any kind)– a few drops of melted butter flavoring (optional)– 2 tbsp chocolate chipsIngredientsDirectionsMix all ingredients except the chocolate chips with a hand blender for several minutes until mixture starts to thicken
Sprinkle the vegetables evenly with kosher salt and pepper, and toss them again with your hands. Gently place the roasted vegetables in a large serving bowl or platter
I can’t remember that we ever had pumpkins when I grew up, and my first experiences with pumpkins when we lived as expats in China fifteen years ago wasn’t that great
Lightly rub salmon with olive oil and sea salt, set aside. Massage kale with olive oil. Add in massaged kale and sauté until wilted, sprinkle with sea salt as desired
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.