• Polysackarider (förbättrar immunförsvaret, hjälper mot cancer, bakterie- och virussjukdomar) • Betulinsyra (mot tumörer, malaria och infektioner)• Melanin (förbättrar och skyddar DNA i hår, naglar och hy)• Fytonutrienter eller fytokemikalier (dämpar inflammation, aktiverar immunförsvaret och stärker naturlig avgiftning)• Ergo sterol (en vitamin D2-prekursor)• Många former av Beta glukaner (komplexa sockerarter som kallas polysackarider)• Saponiner, steroler, triterpener, betulinsyra, SOD (superoxiddismutas)• Aminosyrakomplex (proteiner) och andra spårämnenJag avnjuter oftast varm Chaga
Glad Lucia. Själv har jag varit vaken sedan 06. 15 och hunnit delta i 4 luciatåg, men nu till mat. Jag kan börja med att meddela att jag aldrig har testat mig på att göra dumplings förut och dessutom knappt vet hur resultatet ska vara, men dessa blev faktiskt riktigt goda
Ergo – I like halloumi. Jag älskar att grilla. Jag älskar ost. Det här receptet är baserat på ett fåtal enkla smaker som funkar grymt tillsammans med den salta osten och är barnsligt enkelt
Jag fick en ny leksak igår. En wokpanna i kolstål. Den har samma egenskaper som gjutjärn men är något tunnare och därför lite mindre tung än gjutjärnstung
En grej som jag ibland längtar efter så att det nästan gör ont är att få sitta i morgonsolen på en uteservering i Paris med en stor cappuccino och en nybakt baguette som smöret smälter på
Håkan kom hem till mig i lördagskväll med en himla massa matvaror (jag hade gjort en inköpslista). Här ska det göras dumplings med tre olika fyllningar och på tre olika sätt
Med den kinesisk svampen, ingefäran och vattenkastanjerna insåg jag att mina gyoza/wontons/dumplings/dim sums smakmässigt drog mer åt Kina än Japan så nu vet ni det
Ergo. Fredagspasta är det nya tacos, det är vad som sägs både här och där. Passade mig utmärkt i fredags för jag hade nämligen tänkt på gnocchis hela dagen
Efter jobbet var jag på en trevlig middag tillsammans med Dani och Rebecca på restaurang EAT. EAT är en asianfuisionrestaurang och ligger i Mood-gallerian och är en del av LUX-restaurangerna där även B
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.