Strimla och stek kycklingen. Lägg kycklingen på salladen. Fick en hel hög med mattidningar av min snälla kollega Ida som jag bläddrar och inspireras av
4 250 g färska bönor t ex haricots verts eller vaxbönor 1 broccoli à 250 g 1/2 - 1 röd chilifrukt 2 salladslökar 1/2 sats kycklingmed sesam (se länk under steg 2) 2 msk rapsolja ca 4 dl kokt bulgur 1 riven vitlöksklyfta 1/2 tsk salt 3 msk japansk soja 1 msk sesamolja 1/2 dl sweet chilisås 3 ägg 1 msk sesamfrön 1 1/2 dl cashewnötter koriander Till servering limeklyftor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Till kvällens middag bestående av baconlindad kycklingoch råris valde jag att göra två såsiga tillbehör i form av en kall yoghurtsås med smak av citron- och örter och en ärtpesto
Just att jag har valt oregano är för att jag har hela rabatten full av den just nu och att jag tycker det passar väldigt bra tillsammans med färsk gräslök som jag även den har fullt av mitt trädgårdsland
Ställ den sedan kallt. Krydda kycklingenoch stek den klar. Krydda till kycklingen. Rör ihop matlagningsyoghurten med rivet skal av en citron och salt och peppar
Börja med att koka bulguren i vatten ochkycklingbuljongtärning enligt anvisningar på förpackningen. Skär kycklingfilén på längden i lagoma bitar, salta, peppra och krydda sedan med Santa Marias BBQ & Mesquitekrydda eller annan liknande krydda du gillar
Till kycklingmed smak av ingefära och citrongratinerad mozarella passar chipsen kanon. Ta bort stammarna på grönkålsbladen, lägg tillsammans med olja och salt i en plastpåse och skaka om sa att oljan fördelas runt om
Om man väljer att köpa en hel kycklingoch är osäker på styckningen finns många bra tips att hämta på YouTube, sök bara på "stycka kyckling" så kan ni få hjälp av Melker med flera
Wokad kycklingmed strimlade grösnaker ochkall limesås. Jag gör det nu, men håll till godo med en fantastiskt god wok med strimlade grönsaker ochkyckling
Servera medkyckling. Den är full med härliga recept och en riktigt bra inspirationskälla. Jag upplever att man mår bra av att äta med iallafall ett visst G-tänk i bakhuvudet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.