Citronsmör med dill till fisk 2 portRotfrukts- och grönsaksfräs 2 port. Ugnsbakad marulk 2 port. Citronsmör med dill till fisk 2 portRotfrukts- och grönsaksfräs 2 port
Sardell- och citronsmör. Sardell- och citronsmör200 g smör, rumsvarmt 2 msk sardellkräm på tub 1 citron, finrivet skal 0,5 dl små kapris 0,5 dl dill, finhackad salt peppar
Citronsmör. När smöret har smält, tillsätt raviolin och skeda över citronsmöret. 400 g färsk spenat 250 g ricotta eller kvarg 100 g riven parmesanost eller Svecia 1 ägg rivet skal av 1 citron 1 krm riven muskotnöt salt och svartpeppar Citronsmör
contentcontent. Servings. 4. Cook Time. 45 Min. Grillad kyckling med rub, bearnaisesås, krispig potatis och. Friterad fisk med tomatsås, vitlökssås, frasig potatis och
Dra av bladet från skockan, doppa i citronsmöret och skrapa av fruktköttet från bladet med tänderna. Gör under tiden citronsmöret - smält en liten bit av smöret och tärna resten
Smält citronsmör. För det är FREDAG. 1. Skölj skockorna och bryt av stjälkarna. Vill man vara noggrann så kan man ta bort de där trådarna, och om man vill snygga till dem även de nedersta bladen och jämna till bottnarna med en vass kniv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.