Citronpajer finns det massvis med olika recept på. Det tar lite tid med att man måste vänta och så, men att röra ihop grejerna och så tar inte särskilt lång tid
Citronpajmeditalienskmaräng är verkligen ingen ny uppfinning, men det är ju så gott. När kanterna är jämna och fina naggar du den lite i botten med en gaffel och låter den sedan stå i kylen ytterligare ca två timmar
Vad kan man inte toppa med en italienskmaräng undrar jag. Jag toppar just nu tårta, cupcakes, cheesecake, kladdkaka you name it med denna fantastiska massa
En härlig fredag som har spenderats i köket med roliga saker och självklart har det njutits av ljuvlig citronpaj som blev om möjligt ännu godare dagen efter
Denna gången bakade jag små maränger som man kan dekorera kakor med, ta till kaffet. -) För min del är den italienskamarängen långt mycket bättre än annan maräng, kanske för att den blir mer seg och krämig, snarare än fluffig och söt
Ta en bunke av rostfrittstål och vispa äggvitan med citronsaften till ett hårt skum. Där var italienskamaränger en del av rätten och jag lovade att det receptet skulle komma upp här på bloggen en annan dag
Nu är det dax för Ramadan men jag har inte slutat med bakningen för det. Men den senaste tiden så har jag istället börja använda mig av en italienskmaräng smörkräm
För att fullända kakan valde jag att toppa den meditalienskmaräng. En riktigt fin bok med smarriga recept, fina bilder och en massa bra tips på hur man bäst stylar sina bakverk för att få fina bilder
En ljuvlig paj med extra allt. Fyllningen består av salt kola, chokladtryffel och Italienskmaräng. Vispa bara upp marängen samna dag den ska serveras och dekorera pajen medmarängen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.