Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Fördela oliver över det hela och avsluta med rikligt med färsk timjan. Servera med ris och grönsaker. Tvätta citronen och skär den i ganska tjocka skivor
Jag använde goudaost men det fungerar med vilken hårdost som helst. Fluffiga, peppriga ostchips. Skär skivor med en osthyvel och lägg på en plåt med bakplåtspapper (jag fick 16 bitar). Krydda med svartpeppar (eller annan krydda som föredras) grädda i 200 grader i 8-10 min
En mycket enkel men väldigt god kyckling med rena smaker, åt vi i dag till söndagsmiddag. Jag fyllde den helt enkelt med en röra av hackad bladpersilja, massa vitlök, lite olja, örtsalt och pressad citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.