Ät kompotten som den är, strö över lite riven kokos eller servera med lättvispad grädde. Så jag kokade mig själv sockerfri jordgubbskompott och mumsade i mig, och mer finns kvar också som jag tänkte använda som sylt någon dag
Men vi börjar från början, när gästerna kom så var det så klart en drink som gällde och lite snacks till det, parmarullar med citroncrème, västerbottensticks och drinkkakor
Vispa ihop ägg med grädde och riven Västerbottensost. Smaka av med salt och peppar. Sänk till medeltemperatur och rör om hela tiden tills äggröran börjat bli till en grynig massa
Rör ihop citroncremen. På med rom och sparris. Parmesanflarn medcitroncreme, löjrom och sparris8-10 pers250 g grovriven parmesan1 burk löjrom (jag tog sikrom)sparrisCitroncreme
Blanda crème fraiche och citronskal och smaka av med salt och peppar. Toppa med löjrom och sparris. Fördela parmesanosten i 20 cirklar på två plåtar med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.