Citroncremen var sååå fräsch. Rör ihop citroncremen. 8-10 pers250 g grovriven parmesan1 burk löjrom (jag tog sikrom)1 liten rödlökfärsk ört att dekorera med t ex gräslök eller persiljaCitroncreme
Rör ihop citroncremen. Parmesanflarn med citroncreme, löjrom och sparris8-10 pers250 g grovriven parmesan1 burk löjrom (jag tog sikrom)sparrisCitroncreme
Ännu en grillmiddag. Idag blev det grillad majskyckling och den urgoda primörsallad som grannen S hade gjort till Valborg (med några små ändringar i receptet, ärtskott glömde jag t
1. Salta och peppra kycklingfiléerna och bryn dem i en het panna. Kärna ur och skiva äpplet. Rada upp ett par baconremsor tätt ihop och lägg en kycklingfilé ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.