Mer mat i säsong idag. En gryta med rotfrukter och chorizo, som dessutom är perfekt för matlådan. Jag drygade ut grytan med en burk krossade tomater, vilket gör grytan fylligare, men framför allt blir det mer
Detta inlägg innehåller alkolholinformation och riktar sig till personer över 25 år. ”Den spanska räven rev en annan räv” – Ett utryck många av oss känner till och här kommer det att handla om två spanska guldkorn som möter varann i en galet god kombination utan att rivas
Skär korven i slantar. Hacka lök och vitlök. Skär paprikan i mindre bitar. Mjukstek löken i olivolja. Tillsätt färs, korv, vitlök och paprika och låt bryna en stund
1. Tillbehör. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. 2. Chorizogryta. Skala och finhacka löken. Skär korven i skivor och skölj och skär paprikorna i mindre bitar
Lättlagad chorizogryta. 3 november 2014, 20. 55Jag äter sällan korv, dels för att jag inte äter griskött och utbudet av kalkonkorv är inte det största i alla butiker
Imorgon är det Careerday och 9 byråer ska speedejtas på en dag. Så på 10 minuter ska jag hinna bilda mig en uppfattning om byrån, byrån ska hinna bilda sig en uppfattning om mig och där emellan ska jag undvika att lyckas skämma ut mig
Ibland är det skönt med något extremt enkelt. Chorizogryta 1 gul lök 1 tsk majsolja 3 chorizokorvar 2 st äpplen 3 dl standardmjölk 200 g ajvar relish 1 st röd paprika 1 gul paprika 1 grön paprika salt och peppar efter smak Skala lök och skär i tunna klyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.