Lägg halva bärröran i botten av ett glas, halva jordnötsröran, halva bärröran, halva jordnötsröran och avsluta med några (rostade) frön eller nötter (kommer snart ett inlägg om hur man torrostar sina egna frön/nötter)
Den är väldigtmäktig, så gör bara små formar eller fyll i små glas. En riktigtmustigchokladparfait kan passa fint som avslutning på en fiskmiddagi Påsk
Vispa äggulor och florsocker poröst. Vispa grädden och blanda med äggsmeten. Häll den i en form, ca 1 liter. Frys i 4-5 tim. Låt stå ca 30 mini kyl innanservering. 2 1⁄2 dl Arla Köket® vispgrädde
Vispa äggulor och florsocker poröst. Vispa grädden och blanda med äggsmeten. Häll smeten i en form, ca 1 liter. Frys i 4-5 tim. Låt stå ca 30 mini kyl innanservering. 2 ½ dl Arla Köket smaksatt vispgrädde choklad
Glassfinnsi många varianter,sorbet,gelato,semifreddo,parfait och alla möjligaglassar. Det här är första gången som jag provat på och göra chokladparfait
Det är verkligen sommaren tillvaratageni ett litetglas. Nu när jordgubbarna har börjat blilitebilligare blev jag väldigt sugen på att ta tillvara på dem på olika sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.