Chokladmousse, salt kola och kaffekräm
Sara Bakar
Sara Bakar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 glas Del 1: Chokladmousse
  • 70 g grädde
  • 80 g mörk choklad
  • 60 g ljus choklad
  • 1 gelatinblad Lägg gelatinbladet i kallt vatten. Koka upp grädden, häll den över den hackade chokladen. Rör om och mixa till slät massa.
  • 75 g äggula
  • 55 g socker
  • 15 g vatten
  • 240 g vispgrädde
  • 100 g grädde
  • 30 g socker
  • 20 g farinsocker
  • 40 g gul sirap
  • 15 g glykos
  • 375 g smör
  • 2 g flingsalt
  • 225 g mjölk
  • 30 g kaffebönor, grovt malda
  • 3 äggulor
  • 250 g Valrhona dulcey choklad
  • 26 Ma

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.