Jag gör då och då egen chokladmüsli. När jag började göra den så fanns det ingen chokladmüsli eller chokladgranola att köpa i affären, men nu har det börjat komma lite olika sorter har jag märkt
För min del blev det inte speciellt mycket frön till frukost, men ändock en god och lite lyxigare frukost med nybakade kardemummascones, pålägg, hemmagjord chokladmüsli och turkisk yoghurt
Lite krispig chokladmüsli att toppa med och/eller sylt (valfri smak) att fylla dina muffins med. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 person personer Räkna om 250 g Malda havregryn eller Instant Oats 2 tsk Kanel 2 tsk Bakpulver 40 g Kokossocker eller 2 Väldigt mogna bananer 250 ml Osötad mandelmjölk 70 ml Solrosolja Lite krispig chokladmüsli att toppa med och/eller sylt (valfri smak) att fylla dina muffins med
Sätt ugnen på 200°. Rosta solrosfrön och pumpafrön i en långpanna i 7–8 minuter. Låt svalna. Hacka chokladen och blanda den med fröna tillsammans med kokos, valnötter, pistaschmandlar och tranbär
Jag tänkte att något jag saknar är chokladmüsli, müsli med lite smak av mörk choklad. Under ledigheten så testade jag att göra något jag aldrig har gjort förut – egen müsli
Min fantastiska bloggkompis Erica som har Ericas meny skickade en påse goooodsaker med mig igår. Så jag startade dagen med hennes goda och nyttiga müsli med chokladsmak
Hallihallå. Oj oj oj, idag blev det en herrans massa bakning, recept och fotografering. När Tony kom hem från jobbet så doftade liksom hela hemmet av bakning och mat
Chokladmüsli. Ni har säkert märkt att jag älskar att experimentera. När jag är i en mat-kreativ stämning kan jag inte tänka mig något bättre än att öppna mina kökslådor och skåp, och koka ihop något nytt från ingredienserna jag hittar
För min del blev det inte speciellt mycket frön till frukost, men ändock en god och lite lyxigare frukost med nybakade kardemummascones, pålägg, hemmagjord chokladmüsli och turkisk yoghurt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.