Efter kvällens grillning blev vi serverade vit chokladkrämmedbjörnbär och små mandelbiskvier. Garnera medbär efter smak och tycke, och gärna någon myntakvist
Hacka ner lite citronmeliss och toppa med pistagenötter. Har gjort om receptet lite i grundreceptet stod det att man skulle pressa apelsinerna och ha idet med likören, men jag ville ha lite mer tuggmotstånd därför valde jag att ha bitar
Receptet är från Buffé men vi serverade den medpunschmarinerade hallon och blåbär istället. Det är himla gott med punsch i efterrätten, kan jag tala om
Bred på chokladkrämen och lägg på bären rikligt. Tillsätt Philadelphia Classic Naturell, äggen och mineralvattnet och blanda med elvisp till en slät smet
Klicka på den vita chokladkrämen. Toppa med röda vinbären och ätbara blommor. Smält chokladen försiktigt i vattenbad och blanda med gräddfilen till en jämn smet
Marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris. Mmm, den här lördagen blev det riktigt gott, nämligen, marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris och till det en rotfruktsgratäng
Blanda potatisen med olja, salta och krydda med persillade. Till förrätt åt vi Insalata Caprese, alltså mozzarella, tomat, basilika och rapsolja smaksatt med basilika
Koka riset med lök och buljongtärning. Servera med en blandad sallad. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.