Sätt ugnen på 200 grader. Den här kakorna kan jag verkligen rekommendera. De är goda, enkla att göra och kan lätt anpassas för att bli gluten- och laktosfria
Vad sägs om en nyttig chokladkaka gjord på bara tre ingredienser och utan varken socker eller mjöl. Den är inte bara nyttig utan riktigt krämig och sååå god
Det här blev mutan till mina kollegor idag, för att jag varit borta tre dagar den här veckan. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant och fyll den med smeten
Förvara kakorna i en tättslutande burk. )Sega chokladkakor ca 70 st270 g smör2 dl strösocker85 g ljust muscovadosocker1 1/2 dl mörk sirap5 1/2 dl vetemjöl1 dl kakao1 1/2 tsk bikarbonat3 tsk florsocker1/2 tsk vaniljpulverSätt ugnen på 175°C. Grädda i ugn, 175°C i ca 15-18 minuter. Sega chokladkakor ca 70 st
Den här kakan blev snarlik en riktigt tung kladdkaka, vilket är väldigt gott, men jag hade tänkt mig en något luftigare kaka, som framför allt inte var så kladdig och seg, utan mer bastant, och lite så att säga torrare
Att baka en chokladkaka utan mjöl ger en speciell kaka. Klä springformen med aluminiumfolie utanpå och sätt i en hög långpanna eller stor gratängform, till hälften fylld med hett vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.