Här snålar vi inte med chokladen. Amerikanska chokladkakor, som är sådär härligt sega och chokladiga, är supergoda (vilket vi alla redan viste) och faktiskt väldigt enkla att göra
Första gången jag gjorde cookiesen (på LCHF-vis och med kokosolja) lät jag degen vila i kylskåp och skar skivor av den, andra gången (med rårörssocker, vaniljsocker och mandelolja) rullade jag degen till bollar direkt och gräddade
/ Rulla små bollar med marshmallown i mitten, den ska vara helt täckt. Made these sweet cookies together with my brother’s girlfriend (and my dear friend) Alexandra, this summer
Rulla till bollar som du sedan plattar till med en gaffel. Jag tycker att det är så mysigt att äta en kaka till en kopp te på eftermiddagarna under helgen så det kändes spännande att försöka få ihop en nyttig variant av klassiska chocolate chip cookies som är bland det godaste jag vet
Vill du ha mintsmak så väljer du en mörk choklad med mintcrisp. ______________________________________________________Fler recept med choklad hittar du HÄR>>______________________________________________________Alla mina söta recept hittar du HÄR >> Botten
Nästa gång ska jag prova en variant med kokos i, då jag tycker kokos är jättegott. Detta recept går att använda till alla sorters cookies, kan dock säga att det kan bli lite skillnad på hur mycket kakorna flyter ut beroende på ingredienser så man inte klickar ut kakorna för tätt
Cut them sidewise immediately as they come out of the oven. Chocolate “cuts” as we call them in Sweden (just because you cut them side-wise even though you bake them as “one” dough) are a true classic
Ungarna är med och provsmakar och ger sitt godkännande. Och bakar man utan ägg dessutom förlorar man ju egenskapen som ägget för med sig nu när inte glutenet heller finns med
Vardagarna går mest åt till att jobba, umgås med familjen och träna. dessutom är kombinationen av mörk choklad och jordnötssmör så klockren och min absoluta favorit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.