Vispa i vispgrädden, låt koka upp och därefter sänker du plattan till låg temperatur. Chokladkakan. Passa noga och känn med en provsticka så att det är färdiggräddat
Recept & foto. Blanda socker, sirap ochgrädde i en kastrull och vispa upp med en visp. Dela chokladkakan i bitar och varva i ett glas tillsammans med vaniljglass, hallon och den salta kolasåsen
Vispa grädde till en fin konsistens och blanda det med vaniljkrämen. Spritsa/bred på ett jämnt lager över botten och dekorera med jordgubbar, limezest, citronmeliss och jordgubbsblommor
Går att variera med tillbehör som vispad kokosgrädde, nicecream, bär eller annat du tycker om, men passar också bra bara som den är då den är både smakrik och saftig
Värm upp grädden utan att låta den koka och slå den över chokladen. Chokladkaka. Så i helgen blev det en riktigt saftig och god choklad och kokoskaka med mjölkchokladganache
Servera med blåbär och glass. Blanda i socker, vaniljsocker och äggen ett i taget. SE ÄVEN Mjuk och saftig citronkaka Godaste bärkakan vi smakat Chokladfondant med nutella smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.