Servera med vaniljsås eller gräddglass. Fördela sedan ut degen över blåbären och hallonen och ställ in i mitten av ugnen och grädda tills du får en gyllene knäckig yta
Smält den vita chokladen och blanda den med kondenserad mjölk. Nu är det ju blåbärstider så passa på att gör några hemgjorda glasspinnar, än är inte sommaren slut
Blanda ihop stevia strö med de urskrapade fröna av vaniljstången och ev potatismjöl (följer du lchf strikt kan du hoppa över detta) och blanda ihop det med rabarberna
Igår bakade jag åretsförsta lussebullar och de blev jättegoda. Jag brukar hinna baka lussebullar 2-3 gånger under november-december och prova lite olika former men den här gången blev det klassiska lussebullar med russin i. Arbeta degen smidig, täck den med en bakduk och låt den jästa i 60 minuter. Tryck ner russinen i bullarna och lägg på en plåt med bakplåtspapper och låt jäsa i 45 minuter till dubbel storlek. Vispa upp ägget med 1 msk mjölk och pensla bullarna med blandningen. Grädda i mitten av ugnen i 5-10 minuter tills de har blivit gyllenbruna och är genombakade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.