Chokladfudge spetsad med Lagavulin
matkrabat.blogg.se
matkrabat.blogg.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 16 årig Lagavulin då jag har smakat på fudge tidigare med just smak av Lagavulin och det blev en riktig höjdare. Chokladfudge med Lagavulin 1,5 dl vispgrädde 1 dl sirap 4,5 dl socker 100 g mörk choklad 0,5 msk vaniljsocker 50 g smör 0,5 dl Lagavulin 16 årig Koka grädde, sirap och socker till 124 grader tills du får en mörkbrun färg. Rör ner den mörka chokladen, vaniljsockret och smöret tills det blir helt slätt och tillsätt Laguvulin. Häll fudgen i formar eller på ett bakplåtspapper i en form. Låt det stelna i kylskåpet. Vi tycker att de är allra godast att äta dem kalla så ett tips är att förvara dem i kylskåpet eller i frysen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.