1-2 msk fin konjak (funkar med bra whiskey eller Calvados med), går att skippa. 1-2 msk fin konjak (funkar med bra whiskey eller Calvados med), går att skippa
Till gårdagens middag passade det bra med en god chokladdessert. Servera med hallon, mums. 350 g mörk choklad med 70% kakaohalt. (150 g mörk, 100 g med hallonsmak, 100 g med pekan och salt). 350 g mörk choklad med 70% kakaohalt
Smält den försiktigt med smöret på svag värme under omrörning. Servera direkt med fruktsalladen. Grädda chokladdesserterna i nedre delen av ugnen ca 5 minuter
Lägg hallonröran i botten av glaset och dela upp moussen i glasen (ca 6-8 st) Lägg chokladsåsen överst som ett lock och garnera med hallon, riven vit choklad och en pysalisÄt och njut av chokladdesserten
Jag serverar dem med kokt potatis och haricot verts. Bryn fläskkotletterna så de får fin färg. Tillsätt vatten kryddpeppar, vitpeppar, lagerblad och lök i klyftor
Låt svalna och häll i ett förvaringskärl med lock. Garnera med skivade physalis och servera genast. Koka upp vatten, socker och honung, och lägg i blockchokladen i bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.