Vispa i en stor bunke ägg och socker vitt och pösigt. Tillsätt olja och smör. Blanda ihop vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker och tillsätt det försiktigt, växelvis med mjölken
Jag blev lite baksugen när vi ätit och ugnen fortfarande var varm så jag svängde ihop några muffins Ingredienser till 6-7 st stora muffins. Sätt ugnen på 200 grader Vispa ägg och socker pösigt Blanda ner mjöl, bakpulver och vaniljsocker Rör ner olja och mjölk , rör till en jämn smet Sätt ut stora muffinsformar på en muffinplåt eller vanlig plåt Fyll upp en tredjedel av formen med smet Lägg i lite hackad vit choklad Fyll på med smet så att det täcker chokladen men ändå lämnar nån cm till kanten av formen Strö över flagad mandel Grädda i ca 20 min, täck över med folie om mandeln skulle bli bränd 6-7 st stora
Brr, riktigt kallt och massor av snö. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Dig som älskar choklad i mängder och jordnötter. Jag använde en väldigt liten för att få den hög, går lika bra att ta en större och göra plattare kakor
Denna underbart goda choklad och cheesacaketårta bakade jag till min födelsedag. Eftersom jag är barnsligt förtjust i både kladdiga chokladkakor och cheesecake, så blev jag väldigt glad när jag hittade en kombination av dessa båda grymt goda kakor i boken 'Hummingbird bakery cookbook'
Jag har jobbat, varit en sväng till Stockholm och ägnat mig åt köksrenoveringen. Det senare går långsamt men säkert framåt och ni kommer att få ta del av lite bilder inom kort
Toppa med grädden, chokladsåsen och marängerna, eller något annat smarrigt. 1Vispgrädde, chokladsås och minimarängerSå här gör du 2 minuter Lägg den hackade dumlen och nutellan i botten på en mugg
Kaffe, choklad och Dulce de Leche. Klä en form, med löstagbar botten, med bakplåtspapper (jag spänner fast ett mellan botten och sidan och sedan två lösa bitar runt kanten som går upp en bit över kanten på formen) eller smöra och bröa
De som tycker om kombinationen av äggröra och kokos kan nog tycka om den. Men nu hade jag en förpackning kokosmjölk extra creamy öppnad så jag testade att göra varm choklad på den och en smoothie
Jag valde att gör en choklad-Pajbotten med lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vit chokladkräm som jag smaksatte med lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Första gången jag köpte macarons så blev jag så beskviken och kunde inte förstå hur alla kunde tycka att de var såååå goda, tyckte de var torra och smaklösa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.