Choklad- och nougattårta
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 gram Odense Mörk Choklad
  • 200 gram smör
  • 1.5 dl espressokaffe , eller starkt kaffe
  • 3 st ägg
  • 1 dl standardmjölk
  • 1 tsk bikarbonat
  • 250 gram vetemjöl
  • 25 gram kakaopulver
  • 300 gram strösocker
  • 100 gram Brun Farin
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 200 gram Odense Nougat
  • 0.5 dl vispgrädde
  • 1 Bakform (18–20 cm) med löstagbara kanter
  • 1 Hyvlad Odense Vit Choklad på toppen. Nougatros gör du genom att hyvla nougat tunt från kanten med en ­potatiskalare och rulla sedan ihop den till en ros.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.