Choklad och mazarinkaka
Engdahls Blogg
Engdahls Blogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ibland vill jag också ha något gott, utan att få ont i magen.
  • Den här kakan bakade jag, delade upp i portionsbitar, frös in.
  • Funkar jättebra att tina upp en då och då
  • Till 12-14 bitar Mazarinbotten
  • 200 gr mandel/mjöl
  • några droppar bittermandel, eller 3 st bittermandlar
  • 3 msk sötrix-flor och ½ krm stevia
  • 3-4 msk vispgrädde
  • 150 gr mjukt osaltat smör
  • 3 ägg 3 msk kokosnötsmjöl
  • Chokladdelen
  • 150 gr smält osaltat smör
  • 3 msk sötrix-flor och 1/4 krm stevia
  • 4 ägg 1 dl vispgrädde
  • 1½ dl kokosnötsmjöl
  • 6 msk kakao
  • ½ tsk vaniljpulver
  • Kakaonibs (uteslöt jag)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.