Chiligryta med svart ris.
Carinas Mat och Prat
Carinas Mat och Prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg högrev
  • 1 st gul lök
  • 4 st vitlöksklyftor
  • 1 st anchochili
  • 1 st chipotle
  • 2 st torkad röd chili
  • 1 tsk chiliflingor
  • 1 st röd färsk chili
  • 2 tsk spiskummin
  • 2 tsk rökt paprikapulver
  • 4 msk honung
  • 1 burk ljus
  • 1/2 dl vitvinsvinäger
  • 1 kruka koriander Svart ris för
  • 1 st lime
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 2,5 timmar När köttet går att dra isär är det klart. Ta bort locket och höj värmen lite om det är mycket vätska kvar, låt reducera ned lite grann. Smaksätt med salt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.