Riv skalet på citronen och fördela över rätten tillsammans med citronsaften och finstrimlad chili. Drössla över mejramblad, salta peppra och ringla lite god olivolja över
Smaksätt med salt och svartpeppar. Skär mozzarellan i skivor och lägg på ett fat. Du behöver4 portioner400 g zeta mozzarella1/2 röd chilifrukt, finhackad1/2 citron, rivet skal1/2 dl basilika, finhackad3 msk balsamvinäger vit3 msk olivoljaSaltSvartpepparBalsamicoGör såhärBlanda samman alla ingredienser försiktigt med sked eller gaffel. 400 g zeta mozzarella
Häll över de uppvispade äggen och toppa gratängen med skivad mozzarellaost. Häll av pastan i ett durkslag och blanda den därefter med grönsakerna i gratängformen
När de var färdiggrillade garnerade jag dem med chili, mozzarella ost och persillade. Jag köpte färsk majs och la dem i en marinad med bla chipotle paste
mozzarellafyllda brödsnurror av Foodstories. Och här står jag med ett riktigt drömjobb. Yes, chipotle i den limesyrliga soppan och jalapeños i de cheddarfyllda brödkringlorna
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccolioch purjolök, smula över ädelosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.