Korv med mos blev det inte, KORV däremot och en sån sjujäsikens god gräddstuvadpurjolök till. Har varit med Joline på en läkartid i Borgholm på förmiddan, apoteket efter det och sen hämtat ut lite paket till kryddburken
En del av mangolden ochpurjolöken fick bli till en krämig stuvning, med fårost och grädde. Den färgprakt som slår emot en bland stånden med frukt, grönt och kryddor, upplevs extra vackert en klar dag på vintern
Vi åt hasselbackspotatisen tillsammans med en fantastiskt god sous-vide-brisket på gris som jag köpte från Bergslagsdelikatesser, på Wadköpings matmarknad
Blanda olja med salt och peppar och pressa ner vitlök. Smaka av med salt. Hasselbackspotatis. Skala potatisen och skär den i tunna skivor fast inte helt igenom
) och dra några varv med pepparkvarnen. Han var jurist med egen advokatfirma. Sedan åker vi hem och gör gräddstuvadpurjolök till den rökta fisken och färskpotatisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.