Jag kan inte riktigt bestämma mig vilken slags cheesecake jag tycker om mest, frusen cheesecake, ”vanlig” cheesecake som bakas eller cheesecake som får stelna i kylskåp (så kallad ”no bake”)
Jo då, det finnsminsann de som redan tjuvstartat med sillinläggningarna. Håkan tillhör gruppen av tjuvstartare, redan i förra veckan blev det inlagd stekt sill som snabbt följdes av hans favoritinläggning
(lite smått svart uppepå) Men vi räddade den i sista stund så smaken satt som den skulle Jag har definitivt kommit in i något vitlöksstim, för just nu är det nog vitlök i allt jag ger mig på
Den innehåller visserligen ingen ost, men jag tycker ändå att den påminner om en cheesecake. Får jag fresta er med en "no bake" och vegansk variant av cheesecake
Blanda ner neutral olja och låt svalna innan du doppar dina cheesecake bollar i den. Lättast doppar du dina cheesecakebollar i den smälta chokladen med hjälp av två gafflar
Vill ni baka en mumsig chokladdessert som inte kräver ugn. Då är denna ljuvligt chokladiga no bake chokladbollspaj fylld med krämig chokladfudge, drömmen för dig som älskar choklad
Yoghurten går även enkelt att göra mjölkfri genom att använda nöt- eller havremjölk och ersätta kvargen med lite mer banan eller avokadon som är krämigt i sig
En paj som du gör med bland annat gräddfil och vaniljpudding mix. En annorlunda och fräsch paj som du snabbt slänger ihop och sen får den stå till sig i frysen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.