Champagne- och jordgubbsmoussetårta med mandelbotten och champagnegelé
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Mandelbotten
  • 250 g mandelmassa
  • 2 st äggvitor alt 1 ägg (stora ägg)
  •  
  • Champagnemousse
  • 4 st äggulor
  • 50 g socker
  • 3 dl champagne
  • 4 gelatinblad
  • 1 citron
  • 3 dl grädde
  •  
  • Jordgubbsmousse
  • 1 ägg
  • 40 g socker
  • 300 g jordgubbar
  • 1 citron
  • 3 dl grädde
  • 5 gelatinblad
  •  
  • Champagnegelé
  • 3 gelatinblad
  • 6 dl rosa champagne
  • 5 msk socker
  • 1 droppe röd hushållsfärg
  •  
  • Garnering
  • T.ex. vackra bär
  • hembakta maränger och/eller blommor.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.