Vad niinte vet är jag älskar champagne och Parisminstlika. Champagne- och Björnbärstårta. det är något jag älskar så är det choklad, men det vet ni redan
Men kom över det här underbara recept på champagne och jordgubbsmuffins. Champagne,. Det är lite för tidigt för att tänka på nyår, och helt ärligt brukar jag inte bry mig om att fira nyår
Den här gången blev det en tårta bestående av en mandelbotten, som först täcks med ett lager mandelbavaroise och ovanpå det ett lager hallon- & champagnepannacotta
neutral olja, tillstekning. 400 g linguine. ca 50 g pinjenötter. 500 g blandad svamp, t ex shitake, ostronskivling, skogschampinjon. 1 silverlök. 2 dl champagne. 2 dl vispgrädde. 75 g parmesanost, tillservering. 400 g linguine ca 50 g pinjenötter 500 g blandad svamp, t ex shitake, ostronskivling, skogschampinjon 1 silverlök 25 g smör 2 dl champagne 2 dl vispgrädde 1 kruka färsk dragon 1 ask krasse tryffelolja, några droppar 75 g parmesanost, tillservering neutral olja, tillstekning salt peppar
Jag bjöd på en jättetrevligchampagne, Pierre Peters, som är litespeciellinteminst eftersom ett av namnen är detsamma som min mans, utan också av en annan orsak som jag tänkte berätta om i ett kommande inlägg
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.