Nu vad det dags att damma av det här gamla receptet, en enkel men underbart god efterrätt och efter vi smaskat i oss denna godsak (jag gjorde min enligt lchf), gav mamsen den lyriskt tummen upp och tyckte minsann att det här vad ett tips till alla er som vill ha ett oemotståndligt avslut till nyår
Dags för lite thai på burk igen och idag blev det test av Mrs Cheng´s Thai Massaman Curry. Vi använde en hel fläskfilé och jag la även till en burk bambuskott och en extra burk kokosmjölk för att få lite mer sås och mindre hett
En perfekt rätt så här i sommartid är följande recept jag hittade i "Buffé" nr 4 2013, nämligen zucchini-och-mozzarellagratäng (länk till receptet). Efter 30-40 minuter i ugnen var gratängen färdig och såg ut så här
Jag blev tveksam om detta skulle bli bra, så vi gjorde ett test. 10- 12 dl vetemjöl special. Nagga dem med en gaffel och låt jäsa i 5- 10 minuter. 12-13 dl mjöl. 10- 12 dl vetemjöl special. 12-13 dl mjöl
Jag gjorde ju creme brule till efterrätt häromdagen och då blev det mycket äggvitor över och då bestämde jag mig för att göra marängtoppar i olika färger och former och passade på att testa olika tyllar i mitt tyllset
Vaniljyoghurten är lite för söt i smaken så tycker man inte om sött kan man testa den naturella. Så, min sammanfattning efter att ha testat yogoat kan summeras
Fast själva kaffet och sockret är faktiskt fair-trade, alltid något. Starbucks Seattle Latte. Jag och S hade turen att få plocka på oss hur många kaffedrinkar vi ville idag
Och bra grej - när det regnar ute är det fullt tillåtet att sitta inne och mysa. Jag passade på att testa att göra en ägglatte som jag aldrig har hört talas om tidigare men råkade snubbla över inne hos Träningsglädje tidigare idag och då kände att jag var tvungen att testa
Avsluta med att hälla i mjölken och rör om försiktigt tills allt är blandat (OBS. Jag har i samarbete med Mika design fått testa ett whoopie pie-set som är nytt på marknaden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.